Translate

Followers

EZ Q

Selasa, 22 September 2009

@ Serkam : SELAMAT HARI RAYAAIDIL FITRI

Assalamualaikum .. salam aidilfitri buat semua anak anak didik dan teman-teman seperjuangan.

Alhamdulillah kita masih lagi dianugerahkan peluang kepada kita untuk sama-sama merasai nikmat iman dan islam serta nikmat hari raya yang mulia walaupun disambut dengan serba sederhara almaklum sekarang nie berbeza dengan raya sewaktu kecil dahulu yang sememangnya meriah.

tahun nie rasa gembira sangat sebab dapat beraya dengan orang baru. Alhamdulillah adik perempuanku dah selamat melahirkan zuriat yang pertama waris keturunan keluarga yang sulung. kira raya tahun nie semua merasa dapat naik pangkat. Kalau kakitangan awam merasa bonus raya kami pun merasainya juga dengan kehadiran waris almohyeddiniyah alhassaniah yang sulung.

Dikesempatan yang ada saya mewakili ayah saya Hj. Mohyeddin bin Hassan, Ummi saya HjH Aminah Aman serta Adik - adik saya dan anak buah yang baru berumur 6 hari dengan ini ingin merakamkan ucapan selamat hari raya Adil Fitri Maaf Zahir dan Batin. Semoga Kita semua beroleh rahmat dan keampunan di hari yang mulia ini.

2 ulasan:

armouris berkata...

makan-makan beraya tu jangan pulak sampai sakit perut. Sebagai langkah berjaga-jaga, info tentang keracunan makanan ada kat sini - Keracunan Makanan

Ibnu Mohyeddin berkata...

terima kasih ingatan. maaf lah tak sempat nk beraya mana2 pun .. duk stay jaga baby kat rumah .. hehehe