Translate

Followers

EZ Q

Sabtu, 29 Januari 2011

Tenang yang Makin tak Tenang .. Merlimau meniti hari

Proses pengundian di DUN Tenang tinggal beberapa jam sahaja lagi dan semakin hari berita yang dipaparkan di TV Kerajaan membuatkan rakyat makin tak tenang dan semakin boring nak mendengarnya. Mana taknya bila dekat pilihanraya macam-macam yang ditayangkan dan kadang-kadang banyak juga khurafat yang ditanamkan oleh pihak-pihak tertentu untuk melariskan undi mereka pada esok hari. Tapi terserahlah pada pengundi di Tenang untuk memilih calon yang lebih tenang daripada calon yang hanya tau cari pulisiti murahan sahaja. 

Penduduk Merlimau pula , Selepas ini giliran anda untuk berbuat perhitungan siapakan yang bakal mewakili kawasan anda adakah orang tua atau orang muda pilihan anda. Sebaiknya pada perhitungan dan perkiraan saya elok anda berfikir sejenak selama 53 tahun Malaysia bebas dari penjajah adakah anda bebas segalanya untuk melakukan kebaikan atau anda lebih bebas melakukan maksiat dan kemungkaran. Jika anda seorang yang benar-benar bijak dalam berfikir pilihlah wakil yang boleh menyelamatkan anda didunia dan akhirat. 

1 ulasan:

Unknown berkata...

Kami menyediakan 3 buah rumah sewa dan 1 Hostel Sempena PRK DUN Merlimau. Hubungi segera 0123736548 / 0136042525 / 06-5293031 @ http://jasinhomestay.blogspot.com/