Translate

Followers

EZ Q

Jumaat, 16 Januari 2009

Boikot 1 : TEsco Milik Yahudi ???-Malaysiakini

Sekitar tahun 2000 akhbar The London Jewish News(www.ljn.co.uk) diedarkan secara percuma di kesemuacawangan Tesco di seluruh England .Ini ialah akhbar Yahudi yang memberikan sokongansecara terbuka untuk regim ganas Zionis di Israel.

Pengasasnya ialah Sir Jack Cohen berasal dari keluargaYahudi yang kaya raya. Nama pasaraya Tesco diambli daripada nama isterinya Tessa Cohen.Disamping mempromosi produk Israel di rangkaianpasarayanya di seluruh dunia, mereka juga telahmembuat perjanjian perniagaan dengan syarikat perisianIsrael yang berjumlah jutaan dollar.

Jack Cohen lahir pada 6 Oktober 1898 dan meninggal dunia pada 24 Mac 1979 dan dikebumikan di TanahPerkuburan Yahudi Willesden, London , England .Anda boleh sahkan maklumat ini dengan hanya membuat"search" di internet dengan menaip "Tesco Jewish" dananda akan dapat pelbagai laman web Yahudiyang dikaitkan dengan Tesco.

Keputusan ditangan anda sekiranya anda mahu menyokong Yahudi dengan mempertingkatkan ekonomi mereka apabilaanda membeli belah di Tesco.

Tiada ulasan: