Translate

Followers

EZ Q

Isnin, 28 Julai 2008

SIAPA YANG LIWAT SIAPA YANG SEBENARNYA??

KUALA LUMPUR, 28 Julai (Hrkh) - Tiada bukti Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang mengadu diliwat Datuk Seri Anwar Ibrahim, pernah mengalami hubungan seks luar tabie seperti itu - demikian hasil pemeriksaan seorang doktor di sebuah hospital swasta, kira-kira empat jam sebelum membuat laporan polis sebulan lalu.Menurut Malaysiakini, salinan laporan perubatan terhadap bekas pembantu Anwar itu, Mohd Saiful ke Hospital Pusrawi mengadu mengalami "tenesmus" - kesukaran dan kesakitan membuang air besar. Dipercayai pemuda 23 tahun itu mendapatkan rawatan di hospital di Jalan Tun Razak itu kira-kira jam 2 petang pada 28 Jun sebelum diminta ke sebuah hospital kerajaan dan kemudian membuat laporan polis. Ketika di Hospital Pusrawi, pemuda itu diperiksa oleh Dr Mohamed Osman Abdul Hamid. Dalam laporannya itu, doktor tersebut menyatakan pesakit itu mendakwa diserang dengan dijolok bahan "plastik" di bahagian duburnya.

Mohamed Osman, seperti tercatat dalam laporannya yang direkodkan pada jam 2.14 petang, mendapati dubur Mohd Saiful "tidak mengalami pendarahan aktif", "tiada kesan ulser atau nanah", dan "tiada kesan koyak atau calar". Beliau juga menyatakan pemuda itu kelihatan "jaga", "selesa", "tidak pucat" dan tidak menunjukkan sebarang tanda demam.
Komen saya :
Beruk Mak Yeh yang sekor nie aku ingat memang gatal bontot dia kot tu pasal dia tuduh orang liwat dia lah .. orang nak perkosa dia lah .. dei tambi kalau bontot tu berkurap pegi berubatlah bukan gi ngadu ngan pakar bom semalaya .. kalau nak populariti tak yah lah buat kes yang te elok buat malu nama Melayu jer. Aku saspek mamat nie memang dah dibayar oleh malaun todi ngan tokei judi untuk buat kerja nie tapi .. aku serah kat Allah jer. kalau dah Geng Beruk tu Beruk jugak lah .. KJ tentu sokong aku pasal dia badut sarkes.. jangan mare ..

Tiada ulasan: